Info

 
Da li ste mislili da se zemlja više izdiže iznad nivoa mora nego što se spušta ispod površine? Mont Everest u Nepalu je najviši vrh na svetu i visok je 8.839 metara.
 
Detaljnije...
 
Kurs za nacionalne sudije AIDA Srbija
Novosti - Rad udruženja
 
Kurs za nacionalne sudije AIDA SrbijaDana 14. decembra 2012. godine u Nišu je održan kurs za nacionalne AIDA sudije. Kurs je održala Darija Subotin, AIDA međunarodni sudija E nivoa. Na kursu je prisustvovalo 10 kandidata, članovi AIDA Srbije:
 
Detaljnije...
 
Skupština AIDA Srbija 2012.
Novosti - Rad udruženja
 
Obaveštavamo vas da je na godišnjoj Skupštini, koja je održana 23. decembra 2012. godine, usvojen finansijski i sportski izveštaj za pretklu godinu. Pored ovoga, doneta je odluka o povećanju članarine, te ona sada iznosi 2200 dinara. Takođe je usvojena i odluka da ubuduće AIDA Srbija glasa za svoje članove koji se prijavljuju za Svetsko prvenstvo u vidu sudija.
 
Ovim putem vas još jednom podsećamo da je rok za uplatu članarine do 31. januara 2013. godine.
 
Detaljnije...
 
Prvo takmičenje u Bugarskoj
Novosti - Vesti
 
Bugarska
 
17. i 18. novembra, u Bugarskoj je održano prvo zvanično AIDA takmičenje u ronjenju na dah, koje se našlo na kalendaru AIDA INTERNACIONAL  "SOFIA FREEDIVING CUP". Na ovom takmičenju AIDA Srbija bila je supervizor, pa je samim tim bio prisutan i predsednik Uroš Kojić, a takmičenje su sudili Darija Subotin, međunarodni sudija E nivoa i Aleksandar Karjuk, međunarodni sudija D nivoa.
 
Detaljnije...
 
2013 AIDA Pool World Championships - u Srbiji
Novosti - Vesti
 
Udruzenje ronilaca na dahČast nam je i zadovoljstvo da vas obavestimo da smo upravo izabrani za domaćina Svetskog prvenstva u ronjenju na dah, koje će biti održano 2013. godine, u bazenskim disciplinama, pod zvaničnim nazivom "2013 AIDA Pool World Championships". Pored još dva kandidata, Grčke (2 glasa) i Poljske (8 glasova), izabrana je Srbija, sa ukupno 12 glasova. Još nije tačno utvrđeno mesto, kao ni datum, mada se očekuje da bude u junu mesecu. Sve dodatne informacije o ovom događaju biće blagovremeno objavljene na našem sajtu.
 
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 9 - 12 of 30
Copyright 2020 aida-srbija.