Info

 
Sandi Bitenc iz Maribora juče je započeo trku "24 sata dinamika" u 18 časova, sa zadatkom da preroni što veću razdaljinu u roku od 24 sata. Danas u isto vreme završio je trku sa rezultatom od 51 km i 100 m, što ujedno predstavlja i novi svetski rekord u ovoj disciplini.
 
Zaron je imao ukupno 1022 kruga u 50 metarskom bazenu. Jorg Jansen je obavio i kratak intervju sa Sandijem na licu mesta, koji možete pogledati ovde.
 
 
 
 
Detaljnije...
 
Skupština AIDA Srbija 2011.
Novosti - Rad udruženja
 
Dana 23. decembra 2011. godine, sa početkom u 19h, u Svetogorskoj ulici br. 46, održana je redovna godišnja skupština AIDA Srbije. Prema statutu Udruženja, član 11, tačka 6, pošto na prethodnom zasedanju skupštine nije postignut kvorum, na ponovljenom zasedanju kvorum čine prisutni članovi (minimum 5). Na skupštini je bilo prisutno 19 članova.
 
Detaljnije...
 
Sastanak UO AIDA Srbija - 08.11.2011.
Novosti - Rad udruženja
 
Sastanak UO AIDA Srbija biće održan u utorak, 8. novembra 2011. godine, u prostorijama kluba, ulica Svetogorska br. 46, sa početkom u 20h. Dnevni red je:
 
1. Predstojeća takmičenja
2. Razno
 
Svi zainteresovani članovi mogu da prisustvuju sastanku.
 
 
Prvenstvo Hrvatske u ronjenju na dah – disciplina dinamika 2011.
Novosti - Takmičenja - Izveštaji
 
BazenProteklog vikenda na bazenu "Utrine" u Zagrebu održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ronjenju na dah, u disciplini dinamika (DYN). Organizator takmičenja bio je Hrvatski ronilački savez, a domaćin Društvo za podvodne sportove Zagreb, u saradnji sa Zagrebačkim ronilačkim savezom. Učestvovalo je 29 takmičara iz sedam hrvatskih i jednog slovenskog kluba. Na ovom su se prvenstvu takmičari borili za ulazak u reprezentaciju, koja će ići na CMAS Svetsko prvenstvo u ronjenju na dah, a koje će se krajem avgusta održati na španskom ostrvu Tenerife. Norma u disciplini dinamika za žene iznosila je 162 m, a za muškarce 184 m.
 
Detaljnije...
 
NAISSUB Freediving Cup
Novosti - Takmičenja - Izveštaji

 IN LIST

REZULTATI

7. april 2011. godine

Poštovani prijatelji,

naš "prvenac" Naissub Freediving Cup 2011, uspešno je održan 2. aprila 2011. godine u Nišu. U pozitivnoj i korektnoj sportskoj atmosferi, svoje mogućnosti u ronjenju na dah odmerilo  je 35 takmičara iz Bugarske, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Bilo je svega:  druženja i smeha, adrenalina, pozitivne treme, ali najvažnije, dobrih rezultata.

Da sve bude po propisima svetske asocijacije ronilaca na dah AIDA International, pobrinule su se međunarodne sudije Petar Bojović, Darija Subotin i Aleksandar Karjuk, kao i nacionalni sudija Ivan Urošević. Posao koji su imali toga dana, inače vrlo odgovoran, ovoga puta im je predstavljao čisto zadovoljstvo budući da su proglasili četiri nova nacionalna rekorda.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 25 - 28 of 30
Copyright 2019 aida-srbija.