Info

 
Koh Tao je malo ostrvce u Tajlandskom zalivu. Tu je 2003. godine osnovan klub "Apnea total" koji je i jedina ronilačka škola u jugoistočnoj Aziji, gde može nešto da se nauči o ronjenju i apnei. Monika i Euzebio, osnivači kluba i vrsni instruktori ronjenja, poručuju svima da je sezona monsuna prošla i da je more "glatko kao ogledalo" pa je sada idealno za ronjenje na dah. Kursevi mogu da počnu. Ovde možete naučiti pravilne tehnike disanja, kao i da se u vodi uvek osećate komotno i sigurno. Otkrićete neku drugu dimenziju, u kojoj možete slobodno da se krećete i postanete jedno sa morem. Treningom svog tela i duha, iskusićete lepotu ronjenja bez pomagala i opreme. Koh Tao je rajsko ostrvo za scuba ronioce i ronioce na dah. Bistra voda, koloritni korali i brojne ribe čine ovo mesto na Tajlandu vrlo popularnim za snorkiranje i ronjenje.
 
 
7. Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - Beograd 2013
Novosti - Takmičenja - Najavljena
 

REZULTATI / RESULTS

 

 
 
bazen 25. majObaveštavamo sve zainteresovane da će se održati 7. Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah – BEOGRAD 2013. Organizatori takmičenja su klubovi Apnea klub  “Apnea NBGD” i Apnea klub “Deeper Performance”. Takmičenje će biti održano u Beogradu, na bazenu Sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” (ex 25.Maj), ul. Tadeuša Košćuška br. 63 (44°49'49"N/ 20°27'14"E), 23. februara 2013. godine, u disciplinama statička apnea (STA) i dinamička apnea po izboru (DNF ili DYN). Koeficijent za izračunavanje DNF u konačnom i ekipnom plasmanu biće 1,15. Takmičenje ima AIDA Ranking status.
 
bazen 25. maj
Bazen “Milan Gale Muškatirović” (ex 25.Maj), dužina 50m, dubina 2.2m, temperatura 26C.

Zvanične AIDA sudije biće: Petar Bojović C (SRB), Ekaterina Romanova E (RUS), Antero Joki E (FIN) i Darija Subotin E (SRB).
Ostale detalje vezane za ovo takmičenje, kao i informacije o smeštaju, možete naći OVDE. Svi zainteresovani za ucešce mogu poslati PRIJAVU na e-mail adresu Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , sa naznakom (subject) "prijava za takmicenje". Rok za prijavljivanje je 13. februar 2013. godine, do ponoći.
 
< Prethodno
Copyright 2018 aida-srbija.