Info

 
 
 

U Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u utorak, 9. februara 2010. godine, u 19h biće otvorena izložba podvodnih fotografija pod nazivom "Podvodni svet".

 

Detaljnije...
 
Kursevi na Zakintosu
Novosti - Vesti
 
ZakintosU periodu od 01. do 11. jula 2012. godine, na grčkom ostrvu  Zakintos,  Aida Srbija,  freediving  school State of Mind i Naissub Freediving organizuju trening kamp sa kursevima AIDA Freediver** i AIDA  Freediver***, individualnim treninzima, u idealnim uslovima, za sve discipline u ronjenju na dah, uzimajući u obzir i bazenske i dubinske.  Mogućnost korišćenja bazena,  teretane,  vežbe disanja, istezanja i meditacije, sa yoga instruktorom i  vožnja bicikla.  Kondicioni treninzi na suvom biće uključeni uz doplatu, u odnosu na aranžman.
 
 
Što se dubinskih disciplina tiče, treninzi i kursevi će biti organizovani u Jonskom moru, gde je vidljivost u tom periodu preko 20 metara, a temperatura vode u proseku 23 stepena. Takođe će akcenat biti i na ishrani ronioca na dah, pa će shodno tome i ronioci na kursu, kao i oni na pripremama ili treninzima, imati prilagođenu ishranu, na bazi polupansiona.  Kurseve i treninge u moru će držati AIDA instructor i predsednik AIDA Srbije Uroš Kojić, a treninge u bazenu i kondicione treninge na suvom profesor sporta i fizičkog vaspitanja Darko Radovanović.

U toku trajanja kampa biće uključen i rad lekara. Cena aranžmana (prevoz i smeštaj) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, za 10 noćenja (11 dana) iznosi 280 eura po osobi. Ko planira dolazak u sopstvenoj režiji, cena samo smeštaja je 160 eura. Doplata za hranu na bazi polupansiona je 18 eura po danu.
 
Cene treninga i kurseva možete videti i na sajtu www.stateofmind.rs. Rok za prijave je najkasnije do 20. juna, kako bi na vreme rezervisali sve i omogućili što bolje uslove. Kontakt, informacije i prijave na telefone:
 
Uros Kojić,  +381 63 859 88 79
Darko Radovanović,  +30 69 945 832 98.
 
Zakintos 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.