Info

 
Ako se ikada zadesite u Grenadi, u Zapadnoj Indiji, ne propustite da zaronite na obližnjoj lokaciji za turističko razgledanje podvodnog sveta, poznatoj kao “podvodni park”. Naime, skulptor po imenu Džejson Tejlor (Jason Taylor) načinio je veoma neobične statue u ljudskom obliku, koje su smeštene – na dnu mora. Na datoj fotografiji se može videti pomenuti projekat, koji se nalazi na dubini od 5 metara i prostire se isto toliko u prečniku. Zamislite da ronite među ovim statuama koje pevaju sagu o izgubljenom svetu!? Neki će prizor okarakterisati kao jeziv, a neki kao fantastičan, ali je činjenica da ga niko ne može zanemariti, niti umanjiti njegovu atraktivnost, koja vas sve jače vuče natrag u more.
 
Ko je zapravo Džejson Tejlor?
 
Detaljnije...
 
Kursevi na Zakintosu
Novosti - Vesti
 
ZakintosU periodu od 01. do 11. jula 2012. godine, na grčkom ostrvu  Zakintos,  Aida Srbija,  freediving  school State of Mind i Naissub Freediving organizuju trening kamp sa kursevima AIDA Freediver** i AIDA  Freediver***, individualnim treninzima, u idealnim uslovima, za sve discipline u ronjenju na dah, uzimajući u obzir i bazenske i dubinske.  Mogućnost korišćenja bazena,  teretane,  vežbe disanja, istezanja i meditacije, sa yoga instruktorom i  vožnja bicikla.  Kondicioni treninzi na suvom biće uključeni uz doplatu, u odnosu na aranžman.
 
 
Što se dubinskih disciplina tiče, treninzi i kursevi će biti organizovani u Jonskom moru, gde je vidljivost u tom periodu preko 20 metara, a temperatura vode u proseku 23 stepena. Takođe će akcenat biti i na ishrani ronioca na dah, pa će shodno tome i ronioci na kursu, kao i oni na pripremama ili treninzima, imati prilagođenu ishranu, na bazi polupansiona.  Kurseve i treninge u moru će držati AIDA instructor i predsednik AIDA Srbije Uroš Kojić, a treninge u bazenu i kondicione treninge na suvom profesor sporta i fizičkog vaspitanja Darko Radovanović.

U toku trajanja kampa biće uključen i rad lekara. Cena aranžmana (prevoz i smeštaj) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, za 10 noćenja (11 dana) iznosi 280 eura po osobi. Ko planira dolazak u sopstvenoj režiji, cena samo smeštaja je 160 eura. Doplata za hranu na bazi polupansiona je 18 eura po danu.
 
Cene treninga i kurseva možete videti i na sajtu www.stateofmind.rs. Rok za prijave je najkasnije do 20. juna, kako bi na vreme rezervisali sve i omogućili što bolje uslove. Kontakt, informacije i prijave na telefone:
 
Uros Kojić,  +381 63 859 88 79
Darko Radovanović,  +30 69 945 832 98.
 
Zakintos 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.