Branko Petrović oborio NR u STA
Novosti - Vesti
 
Branko Petrović, naš nacionalni rekorder u disciplini statička apnea, nastavio je seriju uspeha, i u petak, 15. aprila 2011 godine, na bazenu sportskog centra "Mladost" u Pančevu, postavio novi rekord u statici, u trajanju od 9'20". Sudili su: Darija Subotin, internacionalni sudija, Janez Kranjc i Uroš Nikolić, nacionalne sudije. Sigurnosni ronioci ponovo su bili Milina Stanojević i Zoran Obrenović. Ceo događaj je po pravilima AIDA International snimljen, a medicinsku podršku pružila je Branka Piščević. Nadamo se novim uspesima i čestitamo Branku na izvanrednom rezultatu!

UO AIDA Srbija
 

13. april 2011. godine

 
Branko Petrović - NR STA 9'07''U ponedeljak, 11. aprila 2011. godine, na bazenu "Mladost" u Pančevu, naš član i nacionalni rekorder u statičkoj apnei Branko Pertović oborio je svoj stari rekord od 8'18'', koji je postavio samo 9 dana ranije, na proteklom takmičenju u Nišu, i postigao fantastičnih 9'07'' u statici. Ekipu koja ga je podržala u ovome činili su: sudije Petar Bojović i Darija Subotin, Uroš Nikolić i Uroš Kojić, kao i sigurnosni ronioci Milina Stanojević i Zoran Obrenović. Branko je ovim rezultatom uvrstio sebe među tri najbolja ronioca na dah u svetu, u disciplini Statička apnea (STA).
 
Čestitamo Branku na postignutom rezultatu.
UO Aida Srbija
 
 
 
 

7. april 2011. godine

 
Branko i ekipaBranko Petrović najavio je obaranje  rekorda u statičkoj apnei, u periodu između 29. marta i 29. aprila 2011. godine. Branko će pokušati da obori svoj odličan rezultat  sa predhodnog takmičenja (8'18'') i time sebe uvrstiti u sam vrh svetskih ronilaca, koji mogu da drže dah preko 8 minuta.
 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.