Ponovo obaranje NR u VWT i NLT
Novosti - Arhiva
 
Lena JovanovićS malim kašnjenjem (što zbog godišnjih odmora, što zbog administracije) obaveštavamo vas da je UO AIDA Srbija i zvanično priznala tri nova nacionalna rekorda, koje je postavila Lena Jovanović, naša nova članica iz Meksika. Događaj je održan pod imenom "Xibalba 2010" u mestu Bacalar, u Meksiku, od 27. do 30. juna 2010. godine. Lena je oborila tri nacionalna rekorda u disciplinama CWT, CNF i FIM, a bili su u planu i rekordi u disciplinama VWT i NLT, međutim iz tehničkih i bezbednosnih razloga, obaranje ova dva rekorda je odloženo.
 
 
O novom terminu ćemo vas obavestiti naknadno.
 
Dakle, nacionalni rekordi u CWT i FIM, koje je do sada držala Darija Subotin, a koji su iznosili 45m (CWT) i 30m (FIM), u Leninom izvođenju sada iznose CWT -46m i FIM -42m. Nacionalni rekord u disciplini CNF, koji je pre dve godine postavila Marina Krasnić u Egiptu (26m) trenutno iznosi 30m. AIDA Internacionalne sudije E nivoa su bili Alejandro Lemus Nava i Pedro M. López Michelone. Organizator takmičenja bio je Juan M. Verduzco.
 

3. jun 2010. godine

 
Posle samo nedelju dana kako su postavljena dva nova nacionalna rekorda u disciplinama VWT i NLT, naša nova članica Lena Jovanović najavila je novo obaranje istih rekorda. Inače, Lena je naša zemljakinja koja trenutno živi u Meksiku, pa će i događaj biti organizovan na tim prostorima. Naime, ovaj pokušaj bi trebalo da se desi u periodu između 17. juna i 2. jula tekuće godine, u mestu Cenote Azul, Bacalar, Quintana Roo, Mexico. Sudije će biti Juan Manuel Verduzco Gomez i Pedro Lopez Michelone, obojica AIDA sudije E nivoa.
 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.