Kurs za nacionalne sudije AIDA Srbija
Novosti - Rad udruženja
 
Kurs za nacionalne sudije AIDA Srbije održan je 31. januara 2010. godine. Kursu su prisustvovala dva kandidata, Ozren-Oliver Jankulov i Slobodan Savatović. Predavači su bili internacionalne AIDA sudije Petar Bojović (D level) , Aleksandar Karjuk (D level) i Darija Subotin (E level). Kandidati su bili odlično pripremljeni i pokazali su zavidan nivo znanja. Nadamo se da će stečeno znanje uskoro pokazati na nekom od takmičenja!

Darija Subotin
Predsednik AIDA Srbija
 
 

23. decembar 2009. godine

 
Kurs za nacionalne sudije za 2010. godinu održaće se 31. januara 2010. godine, u prostorijama AIDA Srbije, u Dečanskoj ulici br. 8, Beograd. Kurs će voditi internacionalne sudije AIDA Srbije. O vremenu početka kursa i ostalim detaljima zainteresovani će blagovrmeno biti obavešteni. Broj kandidata je ograničen na 6 polaznika.

Kandidati moraju biti članovi AIDA Srbija, a odabir kandidata vršiće se na osnovu prethodnog iskustva vezanog za takmičenja, kao i mogućnosti za dalju edukaciju. Prijave slati Radomiru Saičiću, članu UO AIDA Srbija zadužen za edukaciju, na e-mail  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. . Licenca za nacionalnog sudiju, koja važi godinu dana, naplaćuje se i košta 1.500 dinara.
 
Darija Subotin
Predsednik AIDA Srbija
 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.