Serbian Winter Apnea Cup 2009
Novosti - Takmičenja - Izveštaji
 
SWAC 2009
 

6. decembra 2009. godine, na zatvorenom bazenu SRC „Mladost“ u Pančevu, održao se drugi Serbian Winter Apnea Cup koji je okupio dvadeset osam takmičara iz Austrije, Češke, Poljske i Srbije. Od domaćih nastupili su ronioci iz klubova Danubius Spasilac-Novi Sad, Exteme Kolubara-Lazarevac, KPA Begej- Zrenjanin, KPA Bela Crkva, Deep Star i Žandarmerija - Beograd i S.D.T. Svet Ronjenja-Pančevo.

 
Takmičenje se odvijalo prema pravilima AIDA asocijacije, a sudile su međunarodne sudije Darija Subotin, Petar Bojović i Aleksandar Karjuk, kao i sudija nacionalnog ranga Ivan Urošević.
 
Goran Pejčić-NR DYN 157mNa programu su bile tri discipline: statika, dinamika sa perajama i dinamika bez peraja. Organizator takmičenja je bio ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja iz Pančeva.
Između ostalih rezultata treba istaći nastup Gorana Pejčića, u disciplini dinamika sa perajima, koji je preronio 157 metara, postavivši novi nacionalni rekord!

Takođe, impresivni su bili i nastupi čeških takmičara u statici Alene Zabloudilove (6'00'' CZ NR) i Davida Cižeka (6'23'').
 
 
 
Janez Kranjc,
član UO AIDA Srbija
zadužen za takmičenja
 
 
 
 

6. novembar 2009. godine

 
Ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja organizuje 6. decembra 2009. godine takmičenje pod nazivom "Serbian Winter Apnea Cup 2009". Predstojeće takmičenje je uvršteno i u kalendar takmičenja AIDA International.
 
Status takmičenja: Nacionalno, AIDA Ranking
Discipline: STA, DYN/DNF
Mesto održavanja: SC "Mladost-Strelište", Pančevo
Vreme održavanja: 9.00 - 19.00 časova
 
Iznos kotizacije je 2.000 dinara za članove AIDA Srbija, a za sve ostale takmičare 25 eura. Predložene su sledeće sudije:
 
1. Petar Bojović (D level)
2. Darija Subotin (E level)
3. Aleksandar Karjuk (D level)
 
Veliki bazen - DYN/DNF 
 
Planirano je da se oficijelni deo takmičenja završi do 19.00 časova, a zatim sledi proglašenje najboljih, dodela nagrada i "cocktail party" na bazenu. Predviđena su proglašenja u sledećim kategorijama:
 
- pojedinačno muškarci
- pojedinačno žene
- timovi
- najbolji takmičar i takmičarka
 
Za sve takmičare biće pripremljeni osvežavajući "lunch paketi" kao i majice sa logom našeg takmičenja. Osim medalja i pehara, organizator je za najbolje takmičare pripremio i nagrade iznenađenja.
 
Ovom prilikom pozivamo sve takmičare da nam se pridruže, postignu svoje najbolje rezultate, sklope neka nova prijateljstva i da se lepo provedu!
 
Kontakt osoba je Janez Kranjc, kome možete da se obratite za više informacija o ovom takmičenju:
na telefon +381 63 770 66 70 ili
 
Na zvaničnom sajtu organizatora možete popuniti svoje PRIJAVE.
 
Mali bazen - STA 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.