Svetsko prvenstvo 2008.
Novosti - Arhiva
nedelja, 23 mart 2008
 
Timsko Svetsko prvenstvo 2008 održaće se od 01. do 12. septembra 2008. godine, u Sharm el Sheikh-u, u Egiptu. Program takmičenja obuhvata pet takmičarskih dana i četiri dana oficijelnih treninga. Krajnji rok za prijave je 15. avgust 2008. godine.
 
Sharm El Sheikh-mapa 
 
Sve potrebne informacije o satnici takmičenja i kotizaciji možete dobiti na njihovom zvaničnom sajtu.
 
Na sastanku UO AIDA Srbija održanog 17.03.2008. tema je bila odlazak na Svetsko prvenstvo. Tim Srbije činiće tri takmičara u muškoj i tri takmičarke u ženskoj konkurenciji. U slučaju da muški i ženski tim ne bude popunjen, formiraće se mešoviti tim.
 
Kriterijumi za odabir članova su sledeći:
 
1. da takmičar bude član AIDA Srbija
 
2. AIDA ranking rezultati u disciplinama CWT, DYN i STA, koji nisu stariji od godinu dana
 
NAPOMENA:
U slučaju da broj takmičara koji ispunjavaju ove uslove nije dovoljan za formiranje tima, u obzir dolaze svi takmičari sa minimum dva ranking rezultata, pri čemu imaju prednost oni koji imaju rezultat u dubinskoj disciplini.
 
Odlukom UO krajnji rok za prijavu je 01. jun 2008. godine. Sastanak UO vezan za izbor članova tima biće održan 02. juna 2008. godine a spisak članova tima biće objavljen na sajtu AIDA Srbija.
 
VAŽNO:
Mole se svi zainteresovani takmičari koji ispunjavaju gore navedene uslove da svoj takmičarski CV, koji sadrži AIDA ranking rezultate, pošalju svim članovima UO. Takmičari sami snose sve troškove puta, smeštaja i kotizacije. AIDA Srbija će snositi troškove transfera novca. 
 
Svoje predloge i sugestije vezane za ovu tematiku možete dostaviti u elektronskoj formi svim članovima UO AIDA Srbija ili ličnim prisustvom na sastanku UO, koji je već najavljen na našem sajtu.
 
 
Poslednji put ažurirano ( cetvrtak, 08 maj 2008 )
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.