Indoor World Cup 2009 u pravljenju krugova
Novosti - Arhiva
 
Kringel Indoor World Cup 2009Povodom otvaranja najvećeg zatvorenog bazena u Evropi, čija dubina iznosi 20m, naš član i AIDA instruktor Andreas Pap organizuje Svetsko prvenstvo u pravljenju krugova 2009.
 
Takmičenje će biti održano u pomenutom bazenu, dana 27. avgusta 2009. godine, sa početkom u 19.30 sati. Planirano vreme trajanja je 60-90 minuta.
 
Cilj ovog takmičenja je da takmičar zaroni na 20m dubine, legne licem okrenut ka površini i pravi krugove (bubble rings). Pobednik je takmičar koji napravi najveći broj krugova. Ukoliko takmičari naprave isti broj krugova, pobednik je takmičar sa dužim zaronom.
 
 
Nagrada za prva tri plasirana takmičara su diplome, a prvo mesto dobija još i titulu "Gospodarica krugova" i "Gospodar krugova". Za sve učesnike obezbeđena je hrana i piće u neograničenim količinama (VIP bife). Prijave se primaju kod Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. . Ovaj događaj pratiće sve najpoznatije  nemačke medijske kuće, kao što su ZDF, SAT1, RTL, PRO 7 i dr. a otvaranje bazena obeležiće vozač Formule 1, Sebastian Vettel.
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.