Info

 
Sandi Bitenc iz Maribora juče je započeo trku "24 sata dinamika" u 18 časova, sa zadatkom da preroni što veću razdaljinu u roku od 24 sata. Danas u isto vreme završio je trku sa rezultatom od 51 km i 100 m, što ujedno predstavlja i novi svetski rekord u ovoj disciplini.
 
Zaron je imao ukupno 1022 kruga u 50 metarskom bazenu. Jorg Jansen je obavio i kratak intervju sa Sandijem na licu mesta, koji možete pogledati ovde.
 
 
 
 
Detaljnije...
 
Nova funkcija u odboru AIDA Srbija
Novosti - Rad udruženja
 
AIDA International je poslala zahtev svim zemljama članicama da se u njihovim nacionalnim AIDA organizacijama odredi jedan član u funkciji "Responsible for Judges" (Odgovoran za sudije). Na predlog predsednika AIDA Srbija, Darije Subotin,  UO AIDA Srbija je na jučerašnjem vanrednom sastanku jednoglasno odlučio da ova dužnost bude poverena Petru Bojoviću.
 
Kriterijum za odabir člana za ovu funkciju, prema zahtevima AIDA International, jeste sudija sa najvećim iskustvom na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima. Inače, nedavno je AIDA International, prema svojoj oceni, unapredila naše međunarodne sudije E nivoa, Petra Bojovića i Aleksandra Karjuka, koji sada imaju status AIDA međunarodni sudija D nivoa.
 
 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.