Saradnja AIDA i CMAS
Novosti - Arhiva
 
AIDA loves CMAS Kao što je već poznato svima nama, Svetsko prvenstvo u ronjenju na dah održaće se od 15. do 22. avgusta u Danskoj. Objavljeno je i da je organizator ovog takmičenja AIDA Danska, ali se od nedavno uključio i CMAS. Činjenica je da ova saradnja između dve različite organizacije budi veliko iznenađenje u ronilačkoj javnosti. Do juče protivnici, a danas saradnici, kako to!?
 
 
Iz nama poznatih izvora nismo dobili tačne informacije i objašnjenje u vezi ovoga, no već nekoliko nedelja unazad Izvršni odbor AIDA International vodi diskusije i glasanja povodom saradnje sa ovom organizacijom. Nezvanično se tvrdi da je CMAS pristupio AIDA-i samo zato što je jedno njihovo takmičenje u Tuniziji otkazano,  koje je trebalo da se održi u isto vreme kada i ovo u Danskoj, te su pitali da li njihovi takmičari mogu da učestvuju na prvenstvu u Danskoj. Tako je sklopljen dogovor.
 
Na slici je logotip, koji nosi naziv "AIDA voli CMAS" (AIDA loves CMAS), što srce u sredini i simbolizuje. Ova vest je prilično uzdrmala javnost, a očekujemo i neko potpunije i zvanično objašnjenje od strane AIDA International. Sve u svemu, ovogodišnje Svetsko prvenstvo će imati zaista zanimljiv scenario.
 
 
 
 
(izvor: www.shark-freediving.com)
 
 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.