2. Medex 2009 - Istanbul
Novosti - Arhiva
 
2. Medex 2009 Poslednje inovacije u podvodnoj opremi za ronjenje na dah, ronjenje sa bocama, čamce i brodove, kao i u akvaristici i nautici, biće prikazane na najvećem sajmu na Mediteranu, drugom po redu, pod nazivom "2. Medex 2009". Sajam će se održavati u Istambulu, u Turskoj, od 18. do 22. marta 2009. godine.
 
Takođe će biti prezentovane nove ronilačke lokacije, kako u Turskoj tako i u svetu. Biće predstavljene i brojne nove škole ronjenja i ostalih aktivnosti vezanih za vodu. Ovde će se naći i mnogi izlagači iz Italije, koji će prikazati novitete u opremi za podvodni ribolov.
 
 
U okviru sajma održaće se nekoliko tribina i seminara, a najviše se iščekuje 2. Internacionalni simpozijum o ronjenju na dah i podvodnom ribolovu, na kom će izložiti svoje radove brojni nacionalni i internacionalni predavači. Iako je Medex 2009 u velikoj meri komercijalni sajam, u svojoj osnovi on ima i edukativnu strukturu, usmerenu najviše prema podvodnom i sportskom turizmu. Većina izlagača, koji se bave proizvodnjom i prodajom opreme, imaju čvrstu saradnju sa turističkim agencijama.
 
Na sajmu će biti dostupan veliki bazen, u kojem će moći da se vrše prezentacije najraznovrsnije opreme za  podvodne aktivnosti, kao i hiperbarična komora i zid za alpinizam, čisto radi zabave. Od strane sponzora "Marine Photo Magazine" istovremeno će po prvi put biti organizovano takmičenje u podvodnoj fotografiji, koje će u buduće biti i tradicionalno, a koje ima internacionalni karakter. Najzaslužniji fotografi biće nagrađeni sa međunarodnim priznanjem "Medex International Underwater Photography Award".
 
Ceremonija otvaranja sajma biće održana 18. marta 2009. godine, uz prikladan koktel i izvođačkim programom raznih VIP gostiju. Očekivani broj posetilaca je oko 30.000. Kao što je viđeno već prve godine, ovaj sajam ima veoma značajnu ulogu u pogledu razvoja svih aktivnosti u vodi i na njenoj površini. Širok asortiman proizvoda i razmena ideja između posetilaca i izlagača čini ovaj sajam zaista jedinstvenim na čitavom Mediteranu, pa i šire.
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.