16.09.2008. - Izveštaj sa sastanka UO AIDA Srbija
Novosti - Rad udruženja
 
IzveštajJuče je održan sastanak UO AIDA Srbija, koji je bio prethodno najavljen, a sa sledećim dnevnim redom:
 
2. Novi nacionalni rekordi - priznavanje
 
Usvojen je dnevni red po obe tačke.
 
 
1. Petar Bojović, trener reprezentacije, podneo je detaljan izveštaj sa Svetskog prvenstva u Egiptu. Naši takmičari zauzeli su 14. mesto, u ukupnom plasmanu, a zaključeno je da je naša reprezentacija, u odnosu na Svetsko timsko prvenstvo prošle godine, vidno napredovala. Takmičari su imali veliku podršku, kako na licu mesta od strane trenera i ekipe za podršku, tako i logističku podršku iz Srbije, od strane administratora i moderatora sajta, koji su budno pratili događanja u Egiptu. Utisak je da  su, pored toga što su postignuti značajni rezultati, ipak napravljeni neki propusti, odnosno da su crveni i žuti kartoni mogli lako da budu izbegnuti. Zamerka trenera stavljena je i na disciplinu nekih takmičara.

Sve čestitke našim takmičarima, kao i ekipi koja ih je pratila i omogućila odlazak na ovo značajno takmičenje, uputili su Predrag Radifković, podpredsednik AIDA Srbija i Darija Subotin, predsednik AIDA Srbija.
 
 
2. Jednoglasno su usvojena sva 4 nova nacionalna rekorda postignuta u Egiptu:
 
1. Uros Kojić, FIM -45m
2. Aleksandar Jovanović, FIM -57m
3. Aleksandar Jovanović, CNF  -44m
4. Marina Krasnić, CNF -26m
 
Što se tiče ovih rekorda, održani su poslednjeg dana u Sharm el Sheikh-u, 13. septembra 2008. godine, po svim propisima i pravilima AIDA. Sudili su Petar Bojović, međunarodni sudija E nivoa, kao i Uroš Kojić i Aleksandar Jovanović (naizmenično), obojica nacionalne sudije.
 

Sastanak UO AIDA Srbija - 18.09.2008.

 
Obaveštavamo sve članove da će sastanak UO AIDA Srbija biti održan u četvrtak, 18. septembra 2008. godine, u 19 časova. Sastanak će se odvijati u prostorijama RK Sebastian, u ulici Majke Jevrosime 12a. Dnevni red:
 
1. Izveštaj sa Svetskog prvenstva u Egiptu
2. Novi nacionalni rekordi - priznavanje
 
Svi zainteresovani članovi mogu prisustvovati sastanku.
Poslednji put ažurirano ( cetvrtak, 16 oktobar 2008 )
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.