4. Submania apnea kup
Novosti - Takmičenja - Izveštaji

 23. novembar 2008.

 
Zvanični sajt takmičenja Juče je završeno takmičenje u Zagrebu. Prijavio se i nastupio zaista fascinantan broj takmičara. Od naših takmičara, najzapaženije rezultate su ostvarili Marko Arsenijević u DYN (150m), kao drugoplasirani u toj disciplini i Branko Petrović u STA (7'04''), što je ujedno bio i najbolji rezultat, te je Branko izbio na sam vrh. Oba rezultata su (za sada nezvanično) nacionalni rekordi.
 
U ženskoj konkurenciji Ivana Orlović Kranjc je bila drugoplasirana u STA, rezultatom od 4'31'' što je samo 2 sekunde manje od aktuelnog nacionalnog rekorda, a Sandra Dinić je bila trećeplasirana u disciplini DYN, sa preronjenih 91m. Ovde možete pogledati sve ostale rezultate i ukupan plasman takmičara i timova.
 
 
Pogledajte i galeriju podvodnih fotografija sa takmičenja, iz kolekcije fotografa Marjana Radovića. Takođe, na našoj galeriji ima nekoliko fotografija naših takmičara koji su učestvovali na ovom takmičenju.
 

13. septembar 2008.

 
Najavljujemo "4. Submania apnea cup - Zagreb 2008" koje će biti održano  22. novembra 2008. godine (subota) , na bazenu "Utrine" u Zagrebu. Takmičenje će se odvijati po AIDA pravilima, u pojedinačnim i ekipnim kategorijama, u tri bazenske discipline: STA, DYN i DNF. Prijave se vrše on-line i primaju se najkasnije do 10. novembra 2008. godine. Prijava uključuje i najave rezultata takmičara. Takmičenje ima status Nacionalnog takmičenja sa gostima. Sudije će biti Damir Detić, Damir Lesničar, Marko Kleončić, Davor Bistričić i Petar Bojović, svi AIDA sudije E nivoa.
 
Organizatori su RK Submania, RK Geronimo, Zagrebački sportski savez i Zagrebački ronilački savez. Kotizacija iznosi 35 E za sve koji nisu članovi AIDA Hrvatska. Ovde možete pratiti i listu prijavljenih takmičara do sada, a od naših članova prijavljeni su:
 
1. Sandra Dinić - RK Žandarmerija, Beograd
2. Uroš Nikolić - SDT "Svet ronjenja", Pančevo
3. Marko Arsenijević - SDT "Svet ronjenja", Pančevo
4. Branko Petrović - Apnea Team Beograd
5. Duško Ormanović - RK "Danubius Spasilac", Novi Sad
6. Nemanja Dimitrijević - RK "Danubius Spasilac", Novi Sad
7. Uroš Ristić - SDT "Svet ronjenja", Pančevo
 
 
Satnica takmičenja:
 
07:00 - Registracija
08:30 - Zvanični brifing
09:00 - Zagrevanje za STA
10:00 - Početak STA
12:30 - Preliminarni rezultati i vreme za ulaganje eventualnih protesta
13:00 - Zvanični rezultati
 
14:00 - Zagrevanje za DYN/DNF
15:00 - Početak DYN
16:00 - Početak DNF
19:00 - Preliminarni rezultati i vreme za ulaganje eventualnih protesta
19:30 - Zvanični ranking
21:00 - Ceremonija dodela nagrada
21:30 - Žurka za sve učesnike
 
Dodatne informacije možete dobiti na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili na telefon +385 91 380 0101 (Marko Kleončić), kao i na Submania forumu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript . Pozivamo sve zainteresovane takmičare da se pridruže ovom, može se reći sada već tradicionalnom događaju.
 
Poslednji put ažurirano ( cetvrtak, 27 novembar 2008 )
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.