Danska 2009 - glasanje
Novosti - Rad udruženja
 
GlasanjeAIDA International objavila je konačne rezultate glasanja, koje smo i mi obavili u okviru našeg udruženja. Rezultati glasanja su sledeći: 27 glasova za odgovor "DA" i nijedan za odgovor "NE". S obzirom na jednoglasnost, treba očekivati da će sledeće godine Svetsko prvenstvo (u bazenskim disciplinama) biti održano u Danskoj.
 
 

08. 09. 2008.

 
U toku Svetskog prvenstva u Egiptu dobili smo od AIDA International zahtev da glasamo, koji je zatim prosleđen svim članovima AIDA Srbija na njihove e-mail adrese. Krajnji rok za glasanje je danas (13. septembar 2008. godine) do ponoći, a tema je sledeća:
 
Da li želite da „Dansk Sportsdykker Forbund" (danska sportska asocijacija) zajedno sa AIDA Denmark (AIDA Danska) bude domaćin AIDA svetskog prvenstva u bazenu 2009? Ponuđeni odgovori su "DA" i "NE".
 
Do ovog trenutka glasalo je svega 7 članova (od ukupno 28), sa pozitivnim odgovorom - "DA", a to su (prema redosledu glasanja):
 
 
Rezultati glasanja AIDA Srbija biće poslati AIDA International večeras posle ponoći, sa 7 pozitivnih glasova i 21 uzdržanih.
Hvala onima koji su glasali.
 
 
Poslednji put ažurirano ( utorak, 16 septembar 2008 )
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2019 aida-srbija.