Nova obaranja svetskih rekorda
Novosti - Arhiva
sreda, 21 maj 2008
Guillaume NeryČini se da će ova godina biti veoma uzbudljiva što se tiče novih rekorda u apnei. Posle Toma Zitasa (Tom Sietas) , koji je najavio obaranje svog svetskog rekorda u Statičkoj apnei, Francuz Giljom Neri (Guillaume Nery) najavio je obaranje svetskog rekorda u CWT, dok Herbert Nič (Herbert Nitsch) najavljuje nove svetske rekorde u svim dubinskim disciplinama. Događaji će se održati tokom juna i jula ove godine.
 
Giljom Neri će svoj pokušaj izvesti na Mediteranu, u blizini Nice, u Francuskoj, između 30. juna i 6. jula 2008. godine.
 
Herbert NitschU Nemačkoj, u Hamburgu, između 2. i 9. jula 2008. godine Tom Zitas pokušaće ponovo da obori svoj nedavno postavljen svetski rekord u statici (9'15''), a takođe i u disciplinama DYN i DNF.
 
Nešto kasnije, u Grčkoj, između 19. i 27 jula 2008. godine, Herbert Nič će svoje pokušaje obaranja svetskih rekorda, pored statike, izvesti i u svim dubinskim disciplinama: CWT, CNF, FIM, VWT i NLT.
 
Za sva tri događaja AIDA International će nominovati najmanje dvoje sudija, te je uputila poziv svim internacionalnim sudijama, koji su zainteresovani da sude na najavljenim obaranjima svetskih rekorda, da pošalju svoje kandidature.
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.