1st Mediterranean Freediving Meeting- International Depth Competition
Novosti - Arhiva
ponedeljak, 28 april 2008
Posle takmičenja na ostrvu Rab, u Hrvatskoj, trenutno je u toku još jedno interesantno takmičenje. 1. Mediteranski susret ronilaca na dah i Internacionalno dubinsko takmičenje održava se u Grčkoj, na ostrvu Krit, od 14. do 27. jula 2008.godine.
 
 Sougia, island Crete, Greece

Susret je zamišljen kao događaj koji će okupiti ronioce na dah širom sveta da bi se družili, razmenili iskustva, trenirali i uživali u gostoprimstvu stanovnika ostrva Krit. Lista prijavljenih takmičara je zaključena, među kojima su brojna poznata imena, vlasnici nacionalnih i svetskih rekorda. Verujemo da će najzanimljiviji dani biti oni kada Herbert Nič bude obarao svetske rekorde, o čemu smo vas već obavestili na našem sajtu.
 
Sougia paradise 
 
1. Mediteranski susret ronilaca na dah  se održava na južnom delu ostrva Krit, u primorskom selu Sougia, a planirano je da se održe dve nedelje organizovanih dubinskih treninga, posle kojih bi trebalo da se održi trodnevno dubinsko takmičenje u disciplinama CWT, CNF i FIM, od 25. do 27. jula 2008. godine. Ovo je AIDA Ranking takmičenje i ima status svetskog rekorda.
 
Sudije su:
 
Kimmo Lahtinen
Stavros Kastrinakis
Alexis Vallianos
Panagiota Balanou
Andreas Dimitriou
 
Sve dodatne informacije o takmičenju objavljene su na oficijelnom sajtu takmičenja. Osoba za kontakt je Stavros Kastrinakis, Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
Poslednji put ažurirano ( cetvrtak, 14 avgust 2008 )
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.