Održana je 3. Skupština AIDA Srbije
Novosti - Arhiva
subota, 20 maj 2006
 

Održana je 3. Skupština AIDA Srbija. Nakon uvodne reči, pristupilo se usvajanju zapisnika sa predhodne skupštine, a potom i usvajanju novog Statuta AIDA Srbija. Nakon glasanja oba predloga su usvojena. Odmah potom na redu je bilo usvajanje nove članarine za članove AIDA Srbija u visini od 15 eura (protivdinarska vrednost), nakon glasanja ovaj predlog je usvojen i odmah stupa na snagu. Potom se pristupilo glasanju za članove novog UO. Nakon glasanja svi predloženi članovi postavljeni su na nove funkcije. 

 

Novi članovi UO su: 

 

Petar Radifiković (Podpredsednik AIDA Srbije), 

Uroš Kojić (član UO zadužen za takmičenja), 

Đorđe Petrović (član UO zadužen za edukaciju) i 

Ivan Andrić (član UO zadužen za tehnička pitanja i logistiku). 

 

Odmah po formiranju UO pristupilo se glasanju za članove Nadzornog Odbora. Nakon glasanja postavljeni su članovi novog NO, Nenad Joncić, Julijana Josifov i Ivan Novak. 

 

Nakon formiranja Upravnog Odbora i Nadzornog Odbora, pristupilo se daljem radu Skupštine i predlogu za novog sekretara AIDA Srbija. Po završetku glasanja za novog sekretara AIDA Srbija postavljena je Darija Subotin. Pod tačkom RAZNO govorilo se o novom sajtu AIDA Srbija i predstojećem APNEA Vikendu u Bečićima, od 02. do 06. juna 2006. godine. Svim novoizabranim članovima UO, NO i Sekretaru želimo srećan i uspešan rad.

 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.