Zvaničan izveštaj sa AIDA Hellas 2006 summer APNEA games
Novosti - Arhiva
ponedeljak, 18 septembar 2006
 

Članovi Aida Srbija Bojović Petar, Darija Subotin, Andrić Ivan, Đorđević Marko i Kojić Uroš bili su u Lutrakiju, u Grčkoj, na takmičenju koje je održano 09. i 10. 09. 2006. god.  Takmičenje je održano u četiri discipline, jednoj dubinskoj i tri bazenske. Postignuto je šest novih državnih rekorda.

Pored odlične organizacije AIDA HELLAS imali smo priliku da vidimo i pokušaj obaranja svetskog rekorda u disciplini CWT od strane Herberta Nitscha i njegovog pokušaja da zaroni na neverovatnih 110m, koji na žalost nije priznat zbog prekoračenja SP protokola za samo dve sekunde. Pored odličnih naših rezultata i novih državnih rekorda treba pomenuti i fantastične rezultate ostalih takmičara kojih je bilo iz Japana, Kipra, Engleske, Francuske, Švedske, Austrije, Rusije, Egipta, Srbije i Grčke.

 

Naši takmičari su postigli sledeće reziltate:

 

Darija Subotin:      STA: 4.17min  DYN: 75m     DNF: 38m      CWT: 33m
Marko Djordjević:   STA: 5.17min  DYN: 88m     DNF: 60m      FIM: 20m
Ivan Andrić:           STA: 4.31min  DYN: /         DNF: 62m      FIM: /
Uroš Kojić:             STA: 3.33min  DYN: 99m     DNF: /          CWT: /

Takođe treba pomenuti da su naši takmičari osvojili i četiri medalje. Darija Subotin osvojila je 3 medalje (dve bronzane i jedna srebrna) kao i Marko Đorđević koji je osvojio srebrnu medalju zaronom na 20m u disciplini slobodnog zarona (FIM).

 

Posle takmičenja i odličnog druženja sklopljeno je mnogo novih prijateljstava i stečeno je ogromno istustvo. Ne preostaje nam ništa više nego da stečeno iskustvo primenimo u nadi ostvarenja još boljih rezultata.

 
 
< Prethodno   Sledeće >
Copyright 2020 aida-srbija.