5. Otvoreno prvenstvo Srbije u Ronjenju na dah – BEOGRAD – MARES 2011 –

 

 

 

 

 

AIDA Srbija zvanično obaveštava sve zainteresovane da će se održati 5. OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE U RONJENJU NA DAH BEOGRAD – MARES 2011. Organizatori takmičenja su klubovi: Apnea klub DEEP STAR, RK SEBASTIAN, Apnea klub  APNEA NBGD, Apnea klub APNEA STARI GRAD, Apnea klub STATE OF MIND i Apnea klub DEEPER PERFORMANCE.

Takmičenje će biti održano u Beogradu, 19. februara 2011. godine, na bazenu TAŠMAJDAN, ul. Ilije Garašanina br.26, u disciplinama statička apnea (STA) i dinamička apnea po izboru (DNF ili DYN). Koeficijent za izračunavanje DNF u konačnom plasmanu i ekipnom plasmanu biće 1,15. Takmičenje je AIDA Ranking.

 

 

 

 

 

 

Mapu centralnog dela grada Beograda možete pogledati na adresi www.planplus.rs

Sve informacije o gradu Beogradu možete naći na zvaničnoj web prezentaciji grada Beograda na adresi www.beograd.rs .

          Zvanične AIDA sudije biće: Petar Bojović (SRB), Darija Subotin (SRB).

Prvo će na redu biti statika, a potom dinamika. Pored individualnog plasmana biće prisutan i timski plasman (minimum jedan pripadnik suprotnog pola od tri takmičara u timu).

Maksimalan broj takmičara je 45, a minimalan 20.

Kotizacija za takmičenje iznosi: 1500 dinara za članove AIDA Srbije i 35 evra u dinarskoj protiv vrednosti za sve ostale takmičare (u cenu kotizacije ulaze majica i zajednička večera nakon takmičenja). Večera će biti posle takmičenja u klubu, ulica Svetogorska br.46 (ulaz iz dvorišta).

Zainteresovani za učešće na takmičenju moraju se prijaviti na sledeći način:

Prvo moraju poslati e-mail Bačanin Nikoli na nikolabac@gmail.com sa naznakom “prijava za takmičenje”! E-mail mora sadržati sledeće stavke: 1) Jasno naznačite da ste takmičar! 2) Ime i prezime 3) Država i tim za koji se takmičite 4) Telefon na koji Vas možemo kontaktirati po potrebi 5) Vaše najave u statici i dinamici (ukoliko se takmičar takmiči u jednoj disciplini jasno naglasiti) ili popuniti formular koji će biti postavljen na sajtu AIDA Srbije. OVO JE POTREBNO URADITI NAJKASNIJE DO 15. februara 2011. godine do 24h! Molimo Vas da poštujete ovaj rok, jer u protivnom nećete moći nastupiti!!!

Takmičari su u obavezi da na takmičenje donesu dokument o urađenom medicinskom pregledu ne stariji od godinu dana. Registracija za takmičare će biti održana u petak, 18. februara 2011. godine u 19h, u ulici Svetogorska 46. Prilikom registracije takmičari će podneti na uvid lekarski pregled i popuniće dokument o sopstvenoj odgovornosti prilikom ronjenja na takmičenju ili AIDA Relase form! Oni takmičari koji budu stigli u subotu ujutru na takmičenje obaviće registraciju u 8h ujutru na bazenu!

KONTAKT:

 

Nikola Bačanin – Tehnička organizacija takmičenja nikolabac@gmail.com

Mob: +381(0)63.493.842

 

Ivan Urošević – Član organizacionog odbora urke.the.pro@gmail.com H

Mob: +381(0)65.613.57.06

 

 

 

 

Informacije o hotelima i hostelima u Beogradu:

 

http://www.portal-srbija.com/turizam